Meedenken over de Toekomst van de arbeidsmarkt

Hoe kan werk goed gecombineerd worden met privé-verplichtingen? Waar heb ik in de toekomst recht op als ik ziek wordt? Hoe vast is het vaste arbeidscontract straks nog of gaan wij allemaal flexen? Ben jij een werknemer en denk je graag mee over dit soort vragen, dan is dit je kans. Het maakt hiervoor niets uit of je een vast of een flexibel contract heb of in welke sector je werkt.

In gesprek

De Commissie Regulering van werk onderzoekt de huidige arbeidsmarkt en gaat na in hoeverre de huidige regels rond werk voor nu en in de toekomst nog passend zijn. Voor werkenden, bedrijven en de samenleving als geheel. Aangezien de commissie dit niet alleen kan, zoekt zij daarom werknemers die onder het genot van een kopje koffie of thee hierover mee willen denken. Dus:

  • Wat? Meedenken over de toekomstige arbeidsmarkt.
  • Wanneer? Vrijdag 8 november 2019
  • Hoelaat? 15.00 - 17.00 uur
  • Waar? Parnassusplein 5, Den Haag (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid)

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op door een mail te sturen naar commissiereguleringvanwerk@minszw.nl. Vermeld hierbij graag waar je werkt en met wat voor contract (vast of flexibel).