Digitale postbus

De Commissie Regulering van werk is bereikbaar via de onderstaande digitale postbus. U kunt hier uw visies, standpunten, ideeën en suggesties richten aan de commissie. U kunt via deze postbus ook uw reageren op de discussienotitie van de commissie.

Verstuur uw brief of document in pdf-formaat zodat iedereen uw bijdrage kan bekijken. Vermeld altijd uw naam, e-mailadres en (indien van toepassing) de organisatie namens welke u inbreng levert in het formulier hieronder. Het e-mailadres dat u opgeeft, wordt niet gepubliceerd. Zie voor meer informatie over deze voorwaarden het privacystatement.

Tussen het moment van inzending van uw bijdrage en de plaatsing ervan kan enige tijd zitten.

Dient u uw bijdrage in als particulier of namens een organisatie?

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: ‘naam@domein.nl’

Let op: U kunt alleen .pdf bestanden uploaden. Uw bijdrage wordt in zijn geheel op deze website geplaatst onder vermelding van uw naam, plaats en (indien van toepassing) de organisatie namens welke u schrijft. Uw bijdrage kan door iedereen worden gelezen. Vermeld dus géén persoonlijke gegevens of andere gevoelige informatie in het pdf-document. Het e-mailadres dat u in het formulier opgeeft, wordt niet gepubliceerd.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Uw bijdrage wordt in zijn geheel op deze website geplaatst onder vermelding van uw naam, plaats en (indien van toepassing) de organisatie namens welke u schrijft. Uw bijdrage kan door iedereen worden gelezen. Vermeld dus géén persoonlijke gegevens of andere gevoelige informatie in het pdf-document. Het e-mailadres dat u in het formulier opgeeft, wordt niet gepubliceerd.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

De Commissie Regulering van werk is een onafhankelijke commissie. De commissie onderzoekt op verzoek van het kabinet of de regels rondom het verrichten van werk nog passen bij de manier waarop we werken, nu en in de toekomst. U kunt via de Digitale postbus uw visies, standpunten, ideeën en suggesties richten aan de commissie.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw bijdrage wordt in zijn geheel op deze website geplaatst onder vermelding van uw naam, plaats en (indien van toepassing) de organisatie namens welke u schrijft. Uw bijdrage kan door iedereen worden gelezen. Vermeld dus géén persoonlijke gegevens of andere gevoelige informatie in het pdf-document. Het e-mailadres dat u in het formulier opgeeft, wordt niet gepubliceerd

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Uw bijdrage wordt in zijn geheel op deze website geplaatst onder vermelding van uw naam, plaats en (indien van toepassing) de organisatie namens welke u schrijft. Uw bijdrage kan door iedereen worden gelezen. De website van de Commissie Regulering van werk blijft tot ten minste eind 2020 actief, en zal daarna gearchiveerd worden.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *